Os bag rejsebloggen

 

Velkommen til!

Så er du havnet lige midt i to globetrotters personlige rejseeventyr univers. Du er mere end velkommen til at “hoppe” med i vores rygsække på vores rejser herinde.

Katrine

Som rejseskribent skriver jeg her på bloggen, når jeg har været på nogle herlige eventyr, imellemtiden skriver jeg om alle mine eventyr i København på min blog: kobenhavnerliv.dk

– Jeg er en outdoor og rejse afhængig eventyrer.

– Medlem af de Berejstes Klub

– Elsker at rejse og opleve nye steder, kulturer og dufte.

– Af længere anderledes rejser har jeg været downunder til New Zealand, som blev udforsket et halvt år, som en del af min bacheloruddannelse + 3 måneder til Australien på udveksling + 3 uger til New York i praktik + 3 uger i Beijing i praktik

– Men ellers går min rejser hen til steder for jeg kan vandre, kajake, cykle, socialisere, se gamle smukke byer, shoppe og møde nye og spændende kulturer…

– Følg mig, så lover jeg, at jeres hverdag får et eksotisk og eventyrligt pift!


ENGLISH

– I am an outdoor and travel addicted adventure

– Love to travel and explore new places, cultures and smells

– Longer different travels I have done have been 6 months on exchange to New Zealand as part of my under graduate program + 3 months to Australia on exchange + 3 weeks intern in New York + 3 weeks intern in Beijing 

– Besides from that I travel to places where I can hike, kayak, bike, socialize, se old beautiful buildings, do some shopping and meet new and interesting cultures

– Follow me and I promise, that your everyday life will get an exotic and adventurous twist 

–> go also to my other blog, where I am writing about my everyday life in wonderful Copenhagen –> kobenhavnerliv.dk (it is in Danish, but the pictures will do! – I promise)

IMG_0063

Lau

I vil også komme til at møde ham her, manden som i mange år nu har haft lyst til at være min partner in crime og kameramand på vores mange turer.

Fysioterapeut, løbe- og outdoor freak er passende ord om herren. Der er blevet trænet til en del marathons og to Ironmans i Københavns gader. Hvis der går lidt for meget sport i bloggen på et tidspunkt – så ved I hvem der står bag!

comwell-sportshotel-outnabout11

VIL DU HOLDES OPDATERET?

Har du lyst til følge os på vores rejser? Find os på Facebook og Instagram  – så får du også besked, når der er nyt på bloggen.

KONTAKT

Du er altid mere end velkommen til kontakte os her på bloggen eller sende os en mail – det er altid dejligt at høre fra jer på den anden side af skærmen. Har du et spørgsmål til en af vores rejser,  så skriv gerne en kommentar under det pågældende blogindlæg. Vær opmærksom på, at der kan gå et par dage, før vi har mulighed for at svare. Vi kan være optaget af rejseeventyr eller (mindre) eksotiske gøremål.


Mail: helloworld@outnabout.dk


Vi laver også samarbejde med virksomheder, så skriv endelig hvis du kan se et spændende samarbejde mellem os eller du er interesseret i annoncering.

1 Comment

  • Reply Grethe Dybkjær 12. december 2013 at 12:44

    Hej alle 4.
    Sikke nogle flotte billeder I tager.
    Håber vi snart ses igen. Kan I nu forsat have en dejlig og oplevelsesrig tur rundt derovre. Jeg har lige besøg af Jens og nabo, som har granddækket på kirkegården idag på Bents fødselsdag idag.
    Knus fra Grethe og Hans Erik.

  • Leave a Reply