Asien Backpackertur Indien Rejsevlog

REJSEVLOG: En blomstrene kaffeplantage og indiske junlgeeventyr | Rainforest Retreat

Vi nordiske sjæle er flygtet fra den indiske varme for nogle dage. Vi er flygtet ind i den indiske jungle og op i den UNESCO hædrede bjergkæde Western Ghats  på et helt specielt kaffeplantage-eventyr.

Vores rickshaw chauffør sætter os af midt ude i junglen og peger ind i junglen:

 “Yes, rainforest retreat is that way”

Vi kigger op på en lille sti, der går igennem junglen. Hmmm gad vide hvilke eventyr, der venter for enden af vejen her midt ude i den indiske jungle.

En glad guitar-spillende fyr, er hvad der møder os. Han er fra Australien, men laver lige nu frivilligt arbejde her på Rainforest Retreats eco-fokuserede plantage og eco-turisme projekt. Hurtigt bliver vi budt på masala te og snakken går om arbejdet på plantagen. Idag høstede han kaffebønner sammen med de andre og igår var det peber. Mens vi snakker nyder jeg junglens lyde og en sød duft, der stammer fra kaffeblomsterne. Her er køligt og luften er frisk. Lige hvad vi har brug for efter vores kaotiske og hedeslagsgivende bumpende bustur.

Hyttelogi midt i en kaffeplantage og en uventet hytte-gæst

Vi skal bo midt i kaffeplantagen i deres rustikke plantage hytte. En lille jordvej igennem plantager med bananer, kaffe og ananas fører os derind.

“Bare rolig slangerne her er ikke så giftige”, siger Lilly

Hun er en af de andre frivillig på stedet og forklarer om stedet mens hun fører os igennem vildnisset til vores hytte midt ude i kaffeplantagen.

“….og selvom der er myg, så er det et malariafrit område.”

Det med slangen viser sig at blive en vigtig information! For i spærene lige over vores hoveddør opdager vi en slange, som ligger og sover!!

Vi er selv i tvivl om hvor meget søvn vi får – men tjek ved slange som husvært. Og stort tjek ved autentisk jungleoplevelse serveret lige foran døren!

Det begynder at regne og vi sætter os under vores overdækkede terrasse (og den sovende slange). Som mørket sænker sig, sidder vi begge og nyder junglens mange lyde, mens vi skæver lidt til slangen. Stilheden og roen her midt i naturen finder man ikke mange andre steder i Indien. Roen og mørket sænker sig i Western Ghats bjergene i Sydindien og omkring vores lille plantagehytte her på Rainforest Retreat.

Markedsdag i Madikeri landsby

Næste dag er markedsdag i den lokale by Madikeri 10 km fra plantagen. Vi får et lift af de ansatte, som selv skal købe lokale grøntsager fra farmerne på markedet. Missionen på Rainforest retreat er at dyrke og spise lokalt, som en del af deres eco-turisme projekt.

Madikeri viser sig at være en rigtig autentisk indisk by. Vi er de eneste bleghoveder i byen – det går ikke stille for sig. Flere kommer over og mange vil gerne have taget billeder sammen med os. Men ellers får vi lov at gå rundt i fred og snuse til de mange indtryk.

På markedspladsen finder man chili overalt. Den stærke luft af chili i luften får alle til at nyse og hoste, så med tårer i øjnene går vi lidt væk fra chili mekkaet på eventyr i resten af byen. Det er varmt – temperaturen sniger sig op til 40 grader. Vi er ikke engang nået til højsæsonen endnu! Utroligt at inderne ikke smelter væk.

Det gør vi næsten! Vi længes efter at gemme os væk på den kølige kaffeplantage efter et pulserende og varmt besøg i den lokale landsby. Godt pakket med grønt til ugens forplejning vender vi tuk-tuk snuden hjemad igen.

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mette 9. juli 2017 at 22:10

  Uh, min indre kaffenarkoman sitre efter at komme af sted – meeeen jeg tøver lidt pga. de dersens slanger!? Hmm… men okey, det er jo, hvad der følger i Paradis 🙂 SKØN rejsefortælling – elsker jeres vlogs! Kh M

 • Reply Lily Marra 28. oktober 2017 at 10:41

  Oh my gosh you guys!! Finally found this post after months of being back in the States. Though I can’t read most of the content, I adore the video and pictures, you totally captured the magic of RR and Madikeri. Sending my love to you both- hope to travel alongside you again!

  • Reply Katrine Dybkjær 4. november 2017 at 18:07

   Hi Lily, wow wonderful to here from you. I hope you had a wonderful internship as RR:) And now famous in a Danish speaking movie – that must be af first..;)!
   Let us know if you ever come to Denmark or Europe!

  Leave a Reply