Guides & tips Rejseglæde

Julegaveideer til den rejselystne

Har I også en af de der irriterende globetrotter i familien? En af dem som har flere nåle på sit verdenskort end sokker i skuffen? Og en af dem som forsvinder fra radaren i alle ferieperioder med et vinkende adios, auf Wiedersehen, au revoir eller bi xatirê te (farvel på kurdisk, jep selv der har personen været!)

Vi kender udemærket den type – for vi hører nok også selv til denne vildtvoksende race. Derfor har vi lagt hjernerne i blød og rullet ønskelisten ud til denne berejste menneskerace – globetrotteren, eventyreren, den rejsende, you name it…..

Her kommer 5 julegaveideer til den rejselyste

1. Sovepose-overtræk til outdoor rejsen

Letvægt er det ny sort indenfor rejser. Både fordi man (host, herunder os) ofte nægter at betale for tjek ind baggage og fordi eventyret varer længere, når du ikke får knæskader af din oppakning.

Derfor står sovepose-overtræk på vores egen ønskeseddel i år. Med et soveposeovertræk slipper du for det tunge telt på outdoor-turene. Når dagen går på hæld, finder du bare et godt spot til natten, trækker overtrækket over soveposen og sover direkte under den funklende stjernehimmel! Magisk oplevelse er vi sikre på. Vi vender tilbage, hvis vi selv får fingererne i sådan en lækker sag.

Pris: 549 kr.  Find sovepose-overtrækket her. 

2. Turen går til bøgernes verden

Jeg blev så glad, da jeg fik denne lige sag mellem hænderne. Det var et af de øjeblikke hvor man tænker, hvorfor dælen har ingen skrevet sådan en bog før?!? Konceptet er simpelt. Bogen er sprængfuld af læsestof fra alverdens destinationer. For hvert land står tre til seks bøger, som man kan læse enten før man tager afsted eller som underholdning til de lange aftenener undervejs.

Bøgerne er generelt litteratur, der har noget at byde på og som siger noget om landet. Enten bliver man klogere på kulturen, naturen eller livets hverdagsfinurligheder i landet, mens du rejser rundt.

Selv har jeg ikke tal på hvor mange gange, jeg har stået der et par dage før afrejse og forgæves ledt efter en relevant bog til den kommende rejse. Denne lille sag får fremover et god plads på min boghylde!

Pris: 180 kr. Find ‘Turen går til bøgernes verden’ her

3. Overlevelsesarmbåndet med James Bond vibes

Dette er ren Gucci-lækkerier for outdoor typen. Det er ikke bare et armbånd lavet af faldskærmsnor til at se pænt og outdoorcy ud – hvilket det også kan. Armbåndet kan nemlig foldes ud og bruges i mange outdoor situationer. Når du eksempelvis er faldet i en flod og skal tørre dit tøj. Falder ned og sidder fast i et træ med din paraglide. Eller skal bygge en bivuak i skoven. Selvsagt uundværligt til outdoor typen, der ellers har alt!

Pris: 99 kr. Find overlevelsesarmbåndet her

4. Svensk spa-forkælelse

Uh, det kan jo være at outdoor personen, I kender går hen og bliver lidt magelig – trænger til forkælelse og nydelse. Det kan vi også klare her på bloggen! Vi har nemlig selv udforsket et historisk, afslappende spa i det sydsvenske, som vi varmt kan anbefale herfra.

Hotel Skansen tog godt imod os, dengang vi sussede forbi på en weekendtur. 

5. Roadtrip i toilettaske format

Og så lidt til dem, som drømmer sig væk til amerikanske highways, vind i håret og eventyr på landevejen – altså DRØMMER sig væk. Vores sidste julegave ide er til dem, som drømmer om roadtrip, men syntes der er lidt for langt til sommerferien og USA roadtripturen.

Taaadaaa – om ikke andet, så kommer der lidt roadtrip stemning på badeværelset med denne anderledes julegave.

Foto fra Coolstuff.dk

Pris: 199 kr. Find roadtrip-trænger-toilettasken her

God december-stemning herfra!

Og så ellers rigtig god december fra fra os på OUT’N’ABOUT. Må den blive snefyldt, brunkagelækker og pejsehyggelig (eller mojito-palme-skøn, hvis du drager på de kanter)

*Indlægget indeholder affiliate links – links hvor hvis I går videre og køber et produkt, så får vi en procentdel i indtjening – så vi har mulighed for at holde bloggen ved lige og fortsat lave, hvad vi elsker. Tak fordi I læser med.

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply desert trips 5. december 2017 at 01:32

  tak for denne artikel! den er fuld af meget gode oplysninger! Jeg kan virkelig godt lide det!

  • Reply Katrine Dybkjær 5. december 2017 at 19:52

   Hej Desert Trips,

   Mange tak. Det er vi rigtig glade for. Altid dejligt at kunne dele lidt outdoor-rejseglæde ud til andre:)

   God dag,
   Katrine

  Leave a Reply