Asien Backpackertur Indien Rejsevlog

REJSEVLOG | Bambushytte eventyr | Leela Cottages i Goa

“Følg stranden til du når palmelunden”, sådan lyder det fra en lokal da vi spørger om vej til Leela Cottages. Her skal vi skal bo de næste par dage, midt i Goas palmestrands region.

Efter 12 timers togtur fra Mumbai, er vi stået af i hippiernes gamle paradis. Regionen der emmer af yoga, paradisiske strande, duften af fisk fra grillen – Goa. Regionen rummer også dette lille idylliske retreat gemt i en palmelund lige ud til en mindre turistet udgave af en Goa strand, Ashwem beach.

Et lille strand paradis i Goa

Vi går hånd i hånd langs stranden med vores backpacker tasker på ryggen. Nyder roen, der allerede sænker sig over os, mens vi leder efter vores hotel.

Der ligger det midt i en lille grøn palmelund direkte ud til stranden. Trukket lidt tilbage fra de andre hoteller, så man får en snært af Robinson Cruse ensomhed og stilhed – dog med et idyllisk drys hytte hygge.

Leela cottages er perfekt for dem, som gerne vil nyde Goa uden den klaustrofobiske følelse, som de mere turistede strande i Goa godt kan vække til live.

 

Agatha Christie møder Karen Blixsen i strandhyttens skygge

Døren til vores beach cottage åbnes med en gammel udsmykket slå-lås. Vi åbner op til en himmelseng, håndplukkede viktorianske møbler fra kolonitiden og et badeværelse helt i mørkt træ. På hyttens lille veranda svajer palmetræer let højt over hovedet på os. Som baggrundsmusik kan vi høre det Arabiske havs bølger, slå ind på stranden få meter fra os.

Placeret som små oaser i hotellets palmelund ligger de andre beach houses. På deres lille strand restaurant ud til stranden kan man nyde en frisk ananas-mynte juice, indiske naan og masala retter.

Pulsen sænker sig automatisk her i palmelunden ved Ashwem beach. Internettet virker kun når det selv føler for det og transporten ud til den lille strand er som at finde en by i Rusland. Men det er netop her charmen ligger – turismen har ikke lagt hele sin mørke hånd over stedet endnu. Selvom vi hører mange russiske og engelske gloser, så er der også stadig plads til de lokale fiskermænd, der hver morgen før solopgang sejler ud og sætter garn til næste dags fangst.

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply