SAMARBEJDE & ANNONCERING

IMG_6923

OM REJSEBLOGGEN

OUT’N’ABOUT er en rejseblog, der henvender sig til rejselystne typer. Vi tager pulsen på outdoorrejser, lokale oplevelser, city escapes og “hængekøje”-ferier. Her deler vi ud af rejsetips og anekdoter fra hele verden, som læserne kan tage med i baggagen inden afrejse. Vores mission med bloggen er at snuse os frem til den gemte lokale restaurant eller off-the beaten track ekskursioner over hele verden.

Vi fortæller om både små oplevelser og store eventyr, som vi oplever dem, for at give et personligt og levende billede af destinationen, maden og kulturen. Vi skriver om ting, steder og tips, der kan hjælpe an andre rejsende til at opleve de bedste steder af Glodsens uendelige eventyr. For hos os handler det om at delen rejseglæden!

Læserne er hovedsageligt rejselystne og aktive folk mellem 25 og 45 år, der bor i de nordiske lande og har en interesse for outdoor oplevelser, uudforskede steder og rejseglæde.

VORES ARBEJDE

Katrine arbejder til daglig med digitale medier og har i flere år arbejdet som freelance-skribent og blogger, bl.a. på bloggen “Københavnerliv”. Lau er kameramanden på vores mange rejser og har altid næsen i vejret efter ny rejsegadgets. Til daglig kan du ofte finde ham med løbesko på eller placeret på en tricykel – der trænes altid til et eller andet. Nu har han været igennem de første to Ironmans, så må vi se hvad det næste bliver.

SAMARBEJDE & ANNONCERING

Har du en idé til et samarbejde med os eller vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde – så er du altid velkommen til at kontakte os på mail helloworld@outnabout.dk.

REKLAME & SPONSORERET INDHOLD

Alle anbefalinger, film og billeder her på bloggen er vores egne. Når vi samarbejder med rejsebureauer, medier og arrangører eller skriver sponsorerede indlæg, gør vi opmærksom på dette i teksten. Vi hverken skriver eller bringer indhold, som vi ikke selv personligt kan stå inde for.

TIDLIGERE SAMARBEJDSPARTNERE

Udtalelser fra tidligere samarbejdspartnere

morten-hald

”Hotel Comwell Sport Rebild Bakker har haft fornøjelsen af at samarbejde med Katrine Dybkjær og hendes seje rejseblog OUT’N’ABOUT. I den forbindelse var Katrine og Lau på besøg på Comwell Sport i maj 2016, hvor vi har haft glæden af deres positive og nysgerrige personligheder. Alt dette er der kommet et meget fint indlæg ud af på deres rejseblog, hvor de virkelig har fanget essensen af Comwell Sport; glæden, fællesskabet, uhøjtideligheden og ikke mindst – de fantastiske omgivelser og oplevelserne disse fører med sig. Ydermere har vi det privilegie at benytte OUT’N’ABOUTs eget foto- og videomateriale til markedsføring af Comwell Sport. Tak for et godt samarbejde.”

Med sportslige hilsener – Morten, sportsassistent