Konkurrence

4. adventsgave: klatretur hos GoMonkey

Så klareaber og kvinder min sidste adventgave er til jer.

Vi skal jo nå det hele inden jul – derfor finder jeg allerede vinderen til 3. adventkonkurrence idag. Vinderen af den fjerde og sidste adventsgave finder jeg lørdag aften, så vi alle kan gå på juleferie og nyde familiens selskab og ikke computerens flimmer (selvom jeg elsker at have jer på besøg herinde på Out’N’About!).

Men først til dagens vinder. Tak for jeres gode tips til hvor vi skal drage hen i et nye år og nyde skønne Danmark. Men en af jer skal rigtig igang med Danmarkskortet og rundt på Danmarks små veje – 4.000 oplevelser tager jo et par weekender.

TILLYKKE Dorthe!

Skriv gerne om dine turer – vi ville elske at få inspiration med på vejen herfra.

4. adventgave: klatretur hos GoMonkey

Foto af GoMonkey

Foto af GoMonkey

I dag er så dagen før dagen før dagen i ved – altså før jeg finder den sidste vinder på adventkonkurrencerne i denne omgang. Jeg håber I har nydt at tage med på gaverejsen! Men før man vinder en vinder plejer det at hjælpe at vide hvad man kan vinde:P

Og idag står der klatring på ønskelisten.

I kan nemlig vinde et gavekort for to personer til klatreparken GoMonkey!

Klatreparken råder over 13 stk. svævebaner af forskellige hastigheder og længder – så der er noget for både de store og små klatreaber!

Som de selv skriver på deres hjemmeside:

Unik udendørs klatrepark i København. Vi har de længste svævebaner (110 m.) i Københavnsområdet.
Slip din indre abe løs i wirebaner, mellem trætoppe og i svævebaner i Københavns nye klatrepark. Udfordrende og sjov natur-action-park for hele familien og vovehalse i alderen fra 7 til 70 år. GoMonkey, største klatre-park i københavn.

Og så tager det endda kun 15 min at komme ud og klare hos GoMonkey fra Københavns centrum – så ingen undskyldninger for ikke at kaste sig ud på lidt eventyr i weekenden.

gomonkey-outnabout2

Foto af GoMonkey

 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

1. Like Out’N’About på Facebook

2. Skriv hvad dit største rejseønske er for 2016

 

HUSK! Jeg finder vinderen allerede på lørdag.

gomonkey-outnabout1

Foto af GoMonkey

 

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sarah Feldborg 18. december 2015 at 13:24

  Mit største rejse ønske er en tur til Marokko 🙂

 • Reply Marie M 18. december 2015 at 17:25

  Mit største ønske er at rejse tilbage til Indien, hvor jeg lige har boet 2 år.

 • Reply Pernille 18. december 2015 at 17:45

  Mit rejseønske for 2016 er at jeg kan komme til Færøerne at besøge min famillie som jeg ikke har besøgt i 2. For jeg flyttede til Danmark for 2 år siden :). Pernillesg@gmail.com

 • Reply Isabella Larsen 18. december 2015 at 22:32

  Helt klart New york eller Island:)

 • Reply Anette 19. december 2015 at 11:23

  Min søn vil elske at vinde denne klatre og svævebane oplevelse ♥♥♥ Det vil blive et kæmpe hit ♥♥♥
  Mit rejseønske for 2016 Comosøen i Italien, eller til Florida til “The wizarding world of Harry Potter”. Det sidste er bare en drøm … endnu ♥♥♥

 • Leave a Reply