New Zealand Storbyferie

Tre seværdigheder i Auckland anbefalet af lokale

 

IMG_2301

Jeg besøgte en veninde i Auckland, da jeg var på udveksling i New Zealand. Vi havde en mega sjov weekend og her kommer nogle tips til hvad man bare må opleve, hvis du nogensinde kommer fordi denne dejlige by i et meget dejligt land! Alle tips er anbefalet af de lokale, så jeg kan stå inde for dem:)

1. Færgen til Devonport, 2. verdens bunker og vulkan

Vi tog færgen til fra Auckalnd habour til Devenport, hvor vi lige besteg en vulkan i det gode vejr. Rendte ind i et jazzhus placeret midt i en gammel tysk bunker og nød Aucklands skyline lidt fra afstand.

IMG_2316

Bunker fra 2. verdenskrig der nu er lavet on til folkemusik spillested

 

IMG_2341

På toppen af en vulkan!

2. Weekend Farmersmarket

New Zealand er fuld af disse hyggelige farmers markets, hvor bondemænd kommer til byen og sælger ud af alle deres nyupgravede grøntsager, kød og delikatesser. Jeg er kæmpe fan. Det er de rigtig hyggelige er Parnell Farmers market, som du kan besøge hver lørdag fra 8-12.

Du finder markedet her: Jubilee Building carpark, 545 Parnell Road, Auckland

IMG_0458

IMG_0842

Mini cupcakes var altså et hit!

 

3. Frokost ved Auckland habour

Auckalnd habour er et hyggeligt sted, der altid summer af liv og dufter af hav. Min opvækst er fuld af saltvand i hår og næse, så hver gang jeg nærmer mig havet, så er det lidt som at komme hjem!

Jeg vil helt klar anbefale af tage din frokost eller aftensmad her, så du kan puste lidt ud og rigtig nyde stemningen og de gamle sejlskibe i havnen.

IMG_0846

Auckland habour_outnabout

 

 

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply