Kur&kultur Rejseoplevelser tæt på Rejsevlog Sverige

REJSEVLOG: Weekendtur til svenske spa Hotel Skansen

Der var spa og forkælelse i luften, da weekenden stod for døren denne gang. Kun to timer fra København ligger en lille perle, Hotel Skansen. Den perfekte destination hvis man er til ro, naturperler og spa.

Min veninde og videograf, Caroline Engell, havde sagt ja til et lille projekt sammen med mig. Vi skulle ud og filme min første film – med mig som vært! Sjovt og grænseoverskridende! Nyd den, jeg håber den giver jer lidt svenske lyster og afslappende vibes!

Sved på panden skal der til!

Om sommeren står den på verdensklasse tennis ved hotellets egne tennisbaner, når Swedish Open afholdes på Hotel Skansen. Resten af året kan man nyde svensk-rød-træhus-stemning, den lille fiskerhavn Båstad og det kæmpe store naturområde Hallandsåsen, der ligger lige i baghaven til hotellet.

Selvom jeg altid nyder en god cykel eller vandretur, hvilket der er rig mulighed for i Hallandsåsen, så var jeg for en gang skyld taget på ferie – for at slappe af, sidde stille og tage den med ro. Tro det eller ej. Og det var fantastisk at få lov en hel weekend.

hotel-skansen-spa-outnabout3

Selvfølgelig kunne jeg ikke sidde stille hele weekenden… Tilskuerpladserne på tennisbanen er nu efterprøvet af en morgenfrisk trænings-tri-tosse.

hotel-skansen-spa-outnabout1

hotel-skansen-spa-outnabout

Kolde gys og varme glæder

Hotel Skansen er især kendt for sit spa – der tæller både udendørs og indendørs glæder.

Især koldtbadehuset SKAL prøves. Ikke noget med at være en kylling – I er hermed udfordret! Jeg har været igennem det, som I kan se i videoen ovenfor. Først skal man yde og så kan man nyde:

hotel-skansen-spa-outnabout5

hotel-skansen-spa-outnabout6

Teatime og treretters

En vigtig del af livets ophold inkluderer for mig altså også mad! Som en del af opholdet kan man bestille en pakke med tre retters menu om aftenen. Maden var lækker, let, nordisk – og man blev mæt! Det er lidt kryddat, som vores svenske naboer siger det – men krydderi skal der til engang imellem for at peppe hverdagens  trummerum op!

Om eftermiddagen har de Teatime, hvor der serveres scones, te og godter. Min ikke eksisterende engelske bedstemor ville have været stolt. Det var rigtig fint at kunne gå direkte fra spaområdet – jep iført hvid morgenkåbe – og direkte over til lidt eftermiddags kræs. Alle går rundt i hvide morgenkåber og ve den, som tropper op i normalt tøj – vi kom til det og følte os helt ved siden af uden spa-uniformen.

Efter aftensmaden kan man sætte sig hen i pianobaren, hvor der er live musik og nyde en cocktail. Det var et hit hos os! Med ild i pejsen, en god cocktail i hånden, udsigt til Kattegat- og selvfølgelig i dejligt selskab, kan man ikke andet end at blive lidt glad indeni.

hotel-skansen-spa-outnabout2

hotel-skansen-spa-outnabout8

Husk at nyde livet – hver dag!

Hotel Skansen selv skriver på deres hjemmeside: Her bliver de almindelige dage, dejlig ualmindelige – og det er jo lige præcis det, det handler om. Husk at stoppe op fra hverdagens trommerum og nyde livet her og nu. Hvis det inkluderer en omgang massage og et boblebad, så gør det jo absolut heller ikke noget! Det fik ihvertfald mig ned i gear og op i humør.

hotel-skansen-spa-outnabout4

Vi blev inviteret af Hotel Skansen til at komme forbi – videoen står vi selv inde for og indholdet er selvfølgelig vores egne strikkerier. Tak fordi I støtter dem, som gør det muligt for os at lave det vi elsker. 

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nikoline 15. november 2016 at 20:05

  Eeeeeej, sikker en fin video, og jeg synes du gør det ret godt 😉 Mere af det – tak <3

  • Reply Katrine Dybkjær 19. november 2016 at 09:49

   Du er sød – tak Nikoline!!!:)

 • Reply Discovering The Planet 25. januar 2017 at 00:11

  Men vilken bra video/vlogg. Du e ju superduktig och den e riktigt bra klippt.
  You go girl 🙂

  • Reply Katrine Dybkjær 29. januar 2017 at 16:58

   Hvor er du sød! Tak:) – Der er mere video på vej… nu har vi jo fundet ud af, at det er sjovt at lege med:)

  Leave a Reply