Guides & tips

7 tips for succes med Airbnb

airbnb - copenhagen

Det må lige være noget for alle jer rejselystne mennesker. Hvad gør I med lejligheden, når I selv er ude og opleve verden?

Jeg har selv haft mange gode oplevelser med Airbnb – du kan selvfølgelig få en ekstra indtægt til dine rejseomkostninger, men der er meget i det end det. Jeg har allerede fået mange kontakter rundt omkring i verden efter vi har haft Airbnb gæster. Sidst snakkede jeg med det italienske par i en time omkring alt muligt sjovt. Det var lidt ligesom at være lokal i et fremmed land og sludre med de lokale om did og dat.. Og nu har jeg deres emails til hvis jeg engang har lyst til at komme og besøge dem i Milano. Fantastisk!

På min anden blog, Københavnerliv, har jeg lavet en guide med tips til at komme godt igang med Airbnb. Jeg håber I også kan lade jer inspirere af den her.

 

 

LÆS MINE TIPS HER

 

God dag!

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply