Australien

Great Ocean Road og motorcykel stunt

20131106-235952.jpgGuidebøgerne anpriser i store vendinger synet, når man kører over West Gate Bridge broen mod Melbourne. Vi kører den anden vej, men når at betragte skuet bagud. Den Manhatten lignende by stråler i al sin vælde i det skinnende lys.

Det er lykkedes os at komme gennem byens smalle gader og flersporede motorveje. Ingen ridser i bilen kun lidt i stoltheden, når der for tredie gang bliver råbt ’til venstre’ fra bagsædet.20131107-000019.jpg

Der er noget galt med bilen. Den trækker til venstre, så vi drejer ind på en tankstation for at checke det. Måske er der forkert dæktryk? Vi står og bikser med luftpumpen, der ikke er helt indlysende.

20131107-000117.jpg

-Kan jeg hjælpe jer? lyder det så. En venlig fyr med en smart frisure tilbyder sin hjælp.
-Jeg har været mekaniker engang, så jeg hjælper jer lige. Hurtigt får han alle hjul checket og så er snakken igang.
-Hvor er I fra? -Hvorhen? -Kan i lide Australien? Osv.
-Er du lastbilchauffør? – spørger jeg så.
-Nej ikke helt. Men jeg er på vej med en lastbil med mit eget udstyr til et show! Der er fire motorcykler og en helikopter!
-Nej er det rigtigt? Må vi se det? Spørger vi.

Er øjeblik efter står vi ved en kæmpe lastbil, hvor der står ‘David Russel’ på siden.
-Det er mig, siger David, jeg optræder med motorcykel stunts på shows i Australien, men også i England, Tyskland, USA osv. Jeg kan springe over 12 biler og over en helikopter med rotoren i fulde omdrejninger. Det er jeg forøvrigt verdensrekordholder i!
-I morgen er der et show i Colac, i nærheden af hvor I skal hen – og I er meget velkomne til at deltage.

-Så er der lige det, at jeg plejer at have en frivillig fra publikum med i showet. Bare noget med at sidde bagpå, mens jeg kører på ét hjul etc. Og jeg synes Anne Dorte vil være rigtig god til det!

20131107-000139.jpg

Vi takker mange gange for synet og for invitationen, og siger vi vil komme. Og tænk sig, at Anne Dorte skal optræde i et stunt show, det bliver en stor oplevelse!

Vi fortsætter mod Sydhavet. Det er lange veje, store vidder og flotte panorama landskaber, der møder os. Vi nyder at være i Australien. Her virker frit og ligetil. Og vi er spændte på, hvornår vi ser vores første kænguruer, koalaer, wallabies, kakaduer og alt det andet.

 

 

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply