Aktiv hverdag Rejseglæde

Husk også hverdagseventyrerne

Fotograf - Laura Melander

Fotograf – Laura Melander

Jeg er vild med konceptet ”adventures in your backyard” – for selvom jeg elsker at drage afsted ud i verden for at opleve nye kulturer og anderlede natur, så er der nu alligevel flere hverdage end der er rejsedage – i hvert fald på min kalender. Så husk nu hverdagseventyrerne!

Men bare fordi hverdagene udgør hoveddelen af ens liv – så behøver de jo ikke være så hverdagsagtige og kedelige. Hverdagene kan sagtens fyldes med eventyr og feriestemning. Det kan være en mountainbiketur i skoven, et cafebesøg med et godt glas rødvin og stemningssanserne ude eller en overnatning i en af Danmarks mange (gratis) bioaker og teltpladser.

Så sent som i dag kom min kæreste hjem fra en trailløbetur i Dyrehaven. Bare det at løbe hvor han ikke plejede – og i skøn UNESCO natur – havde gjort ham helt høj og givet ham et godt eventyr.

Rejsestemning i caféformat hos café Globen

En anden måde til at få lidt eventyr og feriestemning ind i hverdagen kunne være at besøge Københavns hyggeligste (og vist nok også eneste) rejsecafé. Den kan varmt anbefales herfra! Café Globen ligger på Turesensgade 2B tæt på Nørreport st.

Her har de gratis rejseforedrag – nogle gange flere dage om ugen – med inspiration om rejser fra hele verden. Og så emmer der bare af eventyr og rejsevibes i den lille hyggelige café. Caféen har også mange gode øl og sofaer til rejse-læsningsfordybelse eller gode snakke med andre berejste rejsetosser.

 

Og hvis du alligevel kommer forbi caféen, så spørg lige om rejsemagasinet Globen nr. 62. På side 14 har jeg en fire sides lang artikel med min vandretur til Grønland. FØRSTE ARTIKEL PÅ PRINT!…. Jeg var flyvende da magasinet dumpede ind af postkassen. Så læs gerne min artikel med et godt glas øl i hånden:) Så fedt at være print-journalist i disse digitale tider, det er altså noget andet at stå med sin artikel i hånden end på en PDF!

Jeg glæder mig til at høre om hverdagseventyrerne rundt om hos jer…:)

 

journalist katrine dybkjær

artikel katrine dybkjær

rejseartikel katrine dybkjær1

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jane 8. februar 2016 at 18:30

  Verden er fuld af eventyr, man behøver slet ikke komme så langt væk. Det er rart at se andre, der deler samme syn som jeg en gang imellem 😉

  https://janebly.wordpress.com/

  • Reply Katrine Dybkjær 26. februar 2016 at 17:01

   Hej Jane,
   Dejligt at du også har det sådan! Ja man skulle jo gerne kunne se hverdagen lidt som et eventyr – det er bare det med at “tage” det rigtige blik på!:)

 • Reply Claus 22. marts 2016 at 16:37

  Fin blog du har her.
  Jeg har engang prøvet at være turist i min egen by. Ned på turistkontoret og finde alle brochurer om seværdigheder i byen, præcis som jeg gør hvis jeg planlægger en tur udenlands. Se dem en efter en. Der dukkede faktisk et par stykker op, som jeg ikke kendte meget til.
  Mvh Claus (DBK 321)

  • Reply Katrine Dybkjær 24. marts 2016 at 08:48

   Hej Claus, Det lyder da som en rigtig super sjov ide. Og lige præcis. Man går rundt i sin egen by i årevis uden at opleve at det sjove og spændende byen har at byde på. Her til sommer vil jeg gøre noget lignende i København, hvor jeg selv bor!:)

   God dag,
   Katrine

  Leave a Reply