Rejseglæde

Medlem af De Berejstes Klub

 

katrine

Det måtte jo komme på et tidspunkt! Og nu skete det så altså, jeg er blevet optaget i De Berejstes Klub… Det bliver fantastisk at kunne dele mine eventyr med andre der er lige så rejsefanatiske som mig!

PS. der kommer snart lidt afsluttende ord om Grønland og spændende historier om en anden rejse jeg har været på i mellemtiden- men livet tilbage i hverdagen har trukket mig ind i lektier, arbejde og rengøring, så eventyrerene er sat lidt på pause.

I blad nummer 57 havde jeg skrevet følgende om mig som nyt medlem i klubben:

 

foto

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helle 22. september 2014 at 10:47

    Dejligt at kunne drømme sig tilbage til eventyrerske bare ved at kikke på en nål …..

  • Leave a Reply