Aktive ferieformer Destinationer Guides & tips Rejseglæde

Rejseinspiration fra 2016 og rejseplaner for 2017

outnabout-alaska-16-rejseinspiration

Det var lige før jeg ikke opdagede rådhusklokkerne slog det nye år igang og sagde velkommen til 2017. Egentlig er jeg undskyldt, for DRs hjemmeside gik jo ned flere gange. Men dette var ikke grunden. Den 2. januar afleverede jeg mit speciale:

speciale_design_thinking_katrine_dybkjaerDet kan godt være man siger, at du træder ind i de voksnes rækker, når du bliver konfirmeret. Jeg glemte nok at træde ind i rækken dengang. Om jeg kan finde de der voksne rækker, nu hvor jeg skal til at være voksen og arbejde fuldtid -det vil 2017 vise.

Rådhusklokkerne har jeg ringet det nye år igang og jeg har fået afleveret mit speciale (og sov to dage efter;P). Så nu er det med at se fremad – altså imod nye rejser selvfølgelig!

Med rejseadrenalin i årerne er der allerede mange ideer for det nye år. Lau og jeg bliver begge færdige med vores studier her i janaur. Inden voksenlivet og et fuldtidsjob banker på, skulle vi gerne ud og snuse lidt til verden. Vi har forskellige destinationer i tankerne, så mon ikke I hører mere om dem, når vi nærmer os! Jeg har også flere dejlige veninder placeret rundt om i verden – så IslandCambridge og London, kunne godt få besøg af en OUT’N’ABOUT skribent.

I de sidste ti år, har vi hvert år taget på sejlerferie på Mallorca. I kan læse om vores tidligere maritime omsejlende eventyr på den dejlige middelhavsø her. Jeg glæder mig som et lille barn hver gang flyveren vender snuden mod denne magiske ø – og har I ikke prøvet at tage på sejlerferie, så kan I godt overveje det her i det nye år. Det er en fantastisk måde at holde ferie på.

IMG_4325

Outdoor-eventyr i vente på rejsebloggen

Vi elsker begge outdoor livet, naturen og eventyr hvor man virkelig kan mærke hvor stor verden er. Så vi lover at hoppe i vandreskoene, trailløbeskoene, cykelskoene og sejlerskoene – så vi kan være jeres øre og øjne efter nye outdoor og unikke rejseoplevelser i det nye år!

Min far har allerede spurgt om jeg ikke vil cykle med ham til Barcelona. Det kræver vist, at jeg finder en arbejdsgiver som mener at frisk luft og en 2.000 km cykeltur er godt for kompetenceudviklingen. Men det kunne være for vild og sej en tur, så kryds fingre for, at det lykkes at få vinklet den her i det nye år!

IMG_2400

REJSEINSPIRATION FRA ÅRET DER GIK PÅ OUT’N’ABOUT

2016 var et år sprængfyldt med rejseadrenalin, spændende nye rejsebekendtskaber og outdoor rejser med sved på panden og smil på læben.

2016 var også året hvor jeg sprang ud og prøvede at være “vært” på vores første rejsevideo. I kan se mit forsøg som rejsevlogger på svenske hotel Skansen her.

Her er lidt highlights, som rejseinspiration til jeres 2017 rejseeventyr:

outnabout_marokko-agadir-portraet

ounabout_heviz18

øhavsstien-outnabout20

outnabout-triathlon1

outnabout-alaska-11

Vi glæder os til at tage på nye rejseeventyr med jer. Og vi er begge meget taknemmelige for at du læser med. Det er nu sjovere at skrive, når I kigger med!

Følg vores eventyr på Instagram og Facebook

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply