Guides & tips Rejseoplevelser tæt på

Inspiration til rejsebog // 4000 Danmark oplevelser

Det er ikke kun de store langvarige, eksotiske udenlandsrejser, som kan give oplevelser og eventyr. Rejseeventyr venter lige udenfor døren bare man sætter sig i det rette mood – “Adventures in your backyard” kalder jeg konceptet.

Her er lidt inspiration til en rejsebog med 4000 oplevelser rundt om i Danmark. Outdoor, adventure og lokale eventyr, der venter lige om hjørnet hvis du har en eftermiddag eller weekend fri.

Man behøver slet ikke tage så langt væk, bare træd ud af din hoveddør så venter eventyrerne. Så længe man har det rigtige mindset, når man træder ud af døren altså. Hver dag er en god dag til eventyr!

“Næppe noget andet land har så mange seværdigheder inden for så kort afstand.. som Danmark” skriver forfatterne selv i deres indledning til deres danske rejsebog.

 

danmark-bog

Så med inspiration fra bogen “Danmark – 4000 oplevelser” kan I allesammen godt se at komme igang! Jeg syntes det var en helt fantastisk bog til jer, da jeg faldt over den.

Bogen kommer med Danmarks top 4000 bedste, sjoveste og vigtigste seværdigheder i vores allesammens dejlige lille kongerige Danmark.

TIP! Hvad med en dag at lukke øjnene, slå op på en tilfældig side i bogen, pege på en seværdighed og tage derhen lige gyldigt hvad fingeren peger på – det kunne da blive en sjov oplevelse!

sauntehus_slot

 

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Helle 14. december 2015 at 23:28

  Gå ind på Naturstyrelsens hjemmeside og søg på gratis teltpladser- find en i nærheden af hvor du bor . Vent på foråret, pump din cykel og pak så et lille telt( eller find en teltplads med shelter), en sovepose og tandbørste og prøv en overnatning i det fri.

 • Reply Mark 16. december 2015 at 00:16

  Jeg var en kort tur på Fur, og det var en af de mest fantastiske steder jeg har været!

 • Reply Sarah Feldborg 16. december 2015 at 08:52

  Jeg vil anbefale de levende museer, så som Den Gamle By i Aarhus, Gammel Estrup eller hjerl hede 🙂

 • Reply Dorthe Bille 16. december 2015 at 10:02

  En tur til Bulbjerg er et must – jeg elsker det sted https://da.wikipedia.org/wiki/Bulbjerg

 • Reply Mie K 16. december 2015 at 18:43

  Vesterhavet i al slags vejr. Jeg bliver lige forblændet hver gang jeg er der.

 • Reply Lis 16. december 2015 at 23:01

  Jeg synes, man skal tage en tur til Mors og besøge Hanklit og samle sten ved stranden. Der er vildt og storslået og meget, meget smuks.

 • Reply Louise O 18. december 2015 at 22:02

  Jeg vil anbefale at følge marguerit ruten.

 • Leave a Reply