Aktive ferieformer Australien Destinationer Fiji Grønland Guides & tips Letland

Top 10 lande du skal besøge i 2016

Så er den her – Lonely Planets liste med de ti lande du skal besøge i 2016. Du får travlt kan jeg godt love dig, men det er nogle skønne lande de har valgt ud som must visit lande i 2016.

panama-outnabout

#1 Botswana

Selv havde jeg aldrig hørt om dette land før – men så meget destro mere grund til at tage derhen. En rigtig opdagelsesrejsende ekspedition, det er noget vi kan lide.

#2 Japan

Folk der har været i Japan kan næsten aldrig holde op med at snakke om landet igen, det må da være et godt tegn, ikke? Selv har jeg desværre aldrig været forbi og spise sushi i landet, hvor det må være som at spise pasta i Italien;) Men det her helt klart på min top rejseliste.

#3 USA

Det perfekte land til roadtrips, billig mad, store vidder og en helt speciel stemning, som man kun finder i USA. Jeg har været på besøg flere gange – og de kan ikke holde mig fra at komme tilbage igen. Med de billige flybilletter Norwegian er begyndt at åbne op for, så kan jeg snart på endnu et amerikansk stempel i passet!

#4 Palau

Utroligt det andet land på listen, som jeg aldrig havde hørt om – og jeg vil ellers vove at påstå at jeg er godt berejst. Palau, kan jeg fortælle jer, er en lille ø i Stillehavet udenfor Filippinerne. Hovedstaden hedder Ngerulmud og der bor 20.918 mennesker på øen. Og måske får de snart besøg af et styk lyshåret kvinde fra Danmark – og måske et par af jer??

#5 Letland

Lidt pudsigt at denne liste netop kommer nu. Jeg har for nyligt lavet et indlæg om at tage på kærestetur til landets hovedstad, Riga. Måske en dejlig kæreste eller mand skal forkæles?? Byen skaber ihvertfald de perfekte rammer!

Kæresteweekendtur til Riga

riga-letland-outnabout

#6 Australien

Jeg har jo faktisk boet i Australien – og her på blogge kan du få en masse tips til must- see steder, når du drager ‘over there’.

Guide: Oplev Melbourne med en lokals øjne

7 grunde til at drage down-under og besøge Sydney

Tilbage til Aussie og mit gamle hjem

australien-outnabout

#7 Polen

Se det var et land jeg ikke havde tænkt meget over at skulle rulle min kuffert rundt i. Meeeen måske man alligevel skulle vende snuden imod dette, nogle gange, lidt oversete EU land. Hvis jeg kommer forbi, skal jeg nok love at skrive om det til jer.

#8 Uruguay

Sydamerika har længe været på min liste. Faktisk overvejer Lau og jeg at drage på tur sydover, når vi begge bliver færdige med studierne om et år. Hvornår får man nogensinde muligheden for at kunne rejse et halvt eller et helt år afsted igen?

Og så har de gode bøffer har jeg hørt;)

#9 Grønland

Her var jeg sidste sommer. Et helt fantastisk land!!! For at stjæle ordene fra en kendte Grønlands opdagelsesrejsende, Knud Rasmussen: “Intet land i verden byder den rejsende en sådan overdådighed af oplevelser som Grønland.”

Sådan forbereder du din grønlandske vandretur

Fotoserie: Når den grønlandske natur tager pusten fra dig

Vandring i Sydgrønland: Mad over bål og fiskeparadiset, Lakseelven

grønland-outnabout

#10 Fiji

Huuulllaaa. Sol, strand, dykning og lækker billig mad. Dette er et land som jeg varmt kan anbefale jer at tage et smut forbi. Og så er det et land, der virkelig kan rykke de næste par år. Idag er infrastrukturen stadig underudviklet – hvilket gør det sjovt rigtig at komme på eventyr – men indenfor bare et par år tror jeg virkelig at dette land kan rykke på turismen. Så det er med at besøge landet nu, men det stadig er lidt lovløst og eventyrfyldt!

Om et ferieparadis, åbne arme og hvorfor du ellers skal tage til Fiji

Gæsteskribent: De gæstfrie “hemmelige” øer på Fiji

 

fiji-outnabout

Du kan se Lonely Planets liste HER. 

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply