New Zealand

WWOOFING på vingård

WWOOFING må jeg nok hellere lige forKlare mig ud af. Det er et koncept for gårdejere på den ene side og folk der gerne vil arbejde for kort, logi og lokalberigelse.
Gabbi og jeg skulle da også prøve dette – der er ikke meget der gå vores næser forbi hernede!
Vi havde skrevet til Brodie Wineyard og Ann og Janes havde sagt at de meget gerne ville have os på besøg!

Desværre sker der så det forfærdelige at Gabbis morfar, der længe har været syg, går hen og dør. Det betød desværre at vi måtte sige farvel til Gabbi, da hun valgte at tage hjem til Florida igen. Det var godt nok ikke sjovt at sige farvel til hende. Hun var blevet en af mine bedste venner hernede og lige pludselig gik det også op for mig for tæt vi på at skulle sige farvel allesammen her i Wellington:( :(- den dag bliver ikke sjov!

Nåå tilbage til vingården. Jane tager med mig istedet for efter at vi har sat Gabbi på en taxi til lufthavnen.

Det bliver en super oplevelse. Vi skal hjælpe dem ude i marken med deres vin, hjælpe med deres nye vin årgang 2014 og genopfundet Angels svare på deres tønder.
Angel Share, englenes del, det er en sødt begreb der dækker over det vin der fordamper over vinteren fra trætønderne de lægger i.

Om aftenen stod den på mad, vinsmagning (obligatorisk på en vingård selvfølgelig) og en masse hyggelig snak i deres køkken.

Om natten sov vi inderes super hyggelige cottage/ hytte, med udsigt til deres olivenfarm og bjergene i baggrunden- ikke underligt at den normalt koster $160 pr nat (som vi jo slap for at betale!).

Tiden gik selvfølgelig alt for hurtigt og vi var hurtigt på vej hjem ned toget fra Masterton til Wellington igen med endnu et fantastisk eventyr i vores allerede spækfyldte bagage.

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply