Aktiv hverdag Guides & tips Rejseglæde

Godt nytår og årets rejseoplevelser

Så er der ikke mange timer tilbage, jeg håber I har haft nogle skønne rejseoplevelser i 2015. Løbeturen er i hus (altid godt at starte det nye år ud med pluspoint på overskudskontoen – så slipper jeg også i morgen). Nytårsaften bliver fejret i Nordens Venedig. Jeg har pakket eventyrlysten, oplevelsestrangen og det gode humør ned, så det er hele er klar når jeg skal springe ind i 2016. Så I kan godt glæde jer til nogle brag af eventyr, outdoor oplevelser og rejseinspiration her på bloggen i det nye år.

Rejseoplevelser i 2015

Her er nogle af mine højdepunkter i året der gik:

Out’N’About vandt to rejseawards i 2015!! Det var jo for sejt. Og jeg er så glad for at det jeg skriver også bliver godt modtaget ude hos jer. Det er en fest at skrive og inspirere jer til at pakke taskerne og opleve verden både nær og fjern.

Jeg var på backpackertur til Panama med hele familien. Panama er et skønt, uudforsket land, som I godt kan skrive på jeres rejseliste for 2016. I kan læse om mine rejseoplevelser her om backpackerturen til Panama.

Og så var jeg på sejlerferie til Mallorca. En skøn ø – som man sagtens kan besøge uden at være til strande fyldte som fluepapir og turistbomber. Hovedstaden Palma de Mallorca er for eksempel et godt og måske lidt anderledes valg for en storbyferie – værd at udforske. Det skrev jeg en rejseguide om til jer. Og hvis I er til sejlerferie, kan I finde inspiration i min artikel om sejlerferie på Mallorca her.

panama-outnabout

have-katedral-outnabout

panama-playa-venao
hængekøje-palmeø

 

Rejseoplevelser og nytårsforsæt i 2016

I år bliver et af de mere udfordrende for mit vedkommende. Jeg har nemlig givet mig selv den udfordring af gennemføre en halvironman den 19. juni! Det lyder på 2,8 km svømning, 90 km cykling og så skal jeg afslutte med et halvmarathon! I den forbindelse kommer der en træningsfølgeton med inspiration her på Out’N’About, hvis I også selv har en mission om at komme ud og bruge kroppen i det nye år.

Jeg har planlagt en rejse til Ungarn. Her kan I forvente outdoor-inspiration og rejsetips fra et af Europas mere ukendte perler.

Og så kommer der også et par ture på ski. Så er I til ski – både langrend og alpin, så kommer der også inspiration af den slags her på bloggen.

Vi skulle jo gerne have jer allesammen ud på outdoor eventyr her i det nye år! Og man behøver faktisk ikke bruge en formue på dyre flybilletter – eventyr kan sagtens starte i din baghave. Hvis I følger med på bloggen, så I høre mere om det i det nye år.

Så der kommer fuld fart over feltet i det nye år. Og jeg håber I vil hoppe med på mine eventyr og lade jer inspirere til at udforske vores skønne verden – både ude og hjemme.

outnabout_aktiv

Rigtig godt nytår til jer alle derude.

Rejsegæstebloggere søges

OG HUSK! Jeg er altid på jagt efter at høre mere om jeres spændende eventyr. I er velkomne til slå jer løs som gæstebloggere er på bloggen. Så skriv gerne: dyb.kat@gmail.com – jeg glæder mig til at høre fra jer.

skrive

Følg rejsebloggen OUT'N'ABOUTs eventyr på Instagram og Facebook


outnabout-rejseblog

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nikoline 6. januar 2016 at 14:24

    Shit, det er sejt med halvironman. Det glæder jeg mig til at læse om. Jeg skal selv udfordre kroppen lidt i 2016, men det bliver “kun” et halvmarathon for mit vedkommende. 😉 Godt nytår.

    • Reply Katrine Dybkjær 20. januar 2016 at 18:39

      Hej Nikoline – jeg har jo ikke gennemført endnu, men tak.. Halvmarathon er også mega sejt!! Held og lykke med “kampen” Nikoline, måske vi kan holde hinanden lidt oppe sammen engangimellem;)

    Leave a Reply